Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο 1 CD εξάσκησης με τεστ δεξιοτήτων ενώ βρισκόμαστε στην φάση παραγωγής του δεύτερου. Ταυτόχρονα κατασκευάζονται CD εξάσκησης για τα αγγλικά καθώς και για πληροφορική. Το CD δεξιοτήτων περιλαμβάνει 500 ερωτήσεις (10 τεστ των 50 ερωτήσεων) με θεματολογία από την πρακτική αριθμητική, τη φυσική, την οικονομία, την ιστορία (νεώτερη και μυθολογία), τα στοιχεία δημοκρατικού πολιτεύματος, θρησκευτικά, γλωσσικές ασκήσεις αλλά και γενικά θέματα.

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια στιγμιότυπα λειτουργίας των CD εξάσκησης.

Η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής στο ταχυδρομείο ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται κατά την εισαγωγή της παραγγελίας. Η τιμή του CD είναι 19.49€ με ΦΠΑ.

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας εδώ!!

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής, τα οποία είναι για αποστολή με ταχυδρομείο, περίπου 3,50€ - 3,60€ (για την περίπτωση της αντικαταβολής, ενώ για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή συστημένου τα έξοδα είναι περίπου 2,90€). Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών αλλά μόνο μετά από επικοινωνία στο: sales@exaskisi.gr

Παρακαλούμε γράψτε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, Τ.Κ., τηλέφωνο) καθώς και το πλήθος των CD που θέλετε να παραγγείλετε. Αν πρόκειται για αποστολή σε επιχείρηση παρακαλούμε στείλτε μας το ΑΦΜ σας για την έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών (Δεν απαιτείται η καταχώρηση του ΑΦΜ για την περίπτωση της απόδειξης λιανικής πώλησης).

Φυσικά τα στοιχεία καταχωρούνται και χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για την έκδοση των παραστατικών και δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άλλο!

Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο: info@exaskisi.gr

Ευχαριστούμε!