Την σημερινή εποχή υπάρχει αυξημένη ανάγκη για εξάσκηση των γνώσεων διαφόρων ομάδων ανθρώπων που στοχεύουν κυρίως στην σωστή προετοιμασία τους για ποικίλα είδη εξετάσεων. Ο ηλεκτρονικός τρόπος εξάσκησης, είτε μέσω ενός αλληλεπιδραστικού CD είτε μέσω ενός δικτυακού τόπου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Πρώτα απ' όλα, προσφέρει ένα αποδοτικό τρόπο αλληλεπίδρασης που συνάμα είναι και ευχάριστος λόγω του γεγονότος ότι ο εξασκούμενος δεν χρειάζεται να διαβάζει πλήθος σελίδων από βιβλία ερωτήσεων τα οποία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα καταντούν βαρετά. Άλλωστε το στυλ των νέων ερωτήσεων που τίθενται στην πλειοψηφία των εξετάσεων (πολλαπλές επιλογές) κάνει τον υπολογιστή ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία ενός εξεταζόμενου.

Η ομάδα του Exaskisi.gr αναλογιζόμενη τα νέα δεδομένα στον χώρο των εξετάσεων στοχεύει στην δημιουργία ένος δικτυακού τόπου ο οποίος έχει ως απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ατόμων που στοχεύουν σε εξετάσεις δεξιοτήτων, αγγλικών, πληροφορικής αλλά και γενικότερων αντικειμένων. Η ομάδα αποτελείται από ένα κορμό τεσσάρων ανθρώπων εκ των οποίων οι δύο είναι εκπαιδευτικοί ενώ οι υπόλοιποι προσφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης. Είμαστε μια νέα ομάδα η οποία έχει πολύ μεράκι για την δουλειά της. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να δώσουμε νέες διεξόδους στην εξάσκηση των εξεταζομένων όλων των κατηγοριών.

Εργαζόμαστε συνεχώς για την ενημέρωση της βάσης των τεστ του δικτυακού μας τόπου ώστε να μπορείτε να τα εκτελέσετε οποιαδήποτε στιγμή από την άνεση του σπιτιού σας. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη βάση ερωτήσεων για τις διάφορες κατηγορίες των εξετάσεων ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρσίες σε σας.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους όσους προετοιμάζονται για τις διάφορες εξεταστικές διαδικασίες!

 

Η Ομάδα του Exaskisi.gr